Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/oblcentrum/domains/ondernemeninoudbeijerland.nl/public_html/content/plugins/#vm-cookies/plugin-functions.php on line 147

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/oblcentrum/domains/ondernemeninoudbeijerland.nl/public_html/content/plugins/#vm-cookies/plugin-functions.php on line 152
Waarom Oud-Beijerland? - Oud-Beijerland Centrum

Waarom Oud-Beijerland? - Oud-Beijerland Centrum

8 redenen waarom Oud-Beijerland ook voor u interessant is

1. Aantrekkelijke uitstraling

De historische binnenstad is gelegen aan de haven. Het straatbeeld is hoogwaardig. Het centrum krijgt hoge beoordelingen: ‘gezellig’, ‘luxe vakantiegevoel’, ‘mooi en groot aanbod’.

 

2. Groeiende gemeente met centrumfunctie

Als grootste gemeente in de Hoeksche Waard vervult Oud-Beijerland een centrumfunctie. Nog altijd groeit het aantal inwoners. Daarnaast is de plaats in trek bij de gehele Hoeksche Waard en zelfs bij inwoners van Spijkenisse, Goeree-Overflakkee en Rotterdam en omstreken: 50% van de omzet komt voor rekening van bezoekers van ‘buiten’.

 

3. Gevarieerde winkelvoorzieningen

Oud-Beijerland biedt een stads aanbod met een dorps karakter: een mix van bekende landelijke ketens en eigen speciaalzaken. Daardoor is winkelen er verrassend anders. Vele goed bezochte evenementen door het jaar heen creëren extra bezoekmomenten.

 

4. Hoge Locatus-score

Het centrum scoort bovengemiddeld bij onderzoeken van Locatus op bestedingen en beoordeling: een 7,9.

 

5. Sterke koopkracht

De Hoeksche Waard is een economisch gezonde regio. Het gemiddeld inkomen ligt op een hoog niveau. Dat uit zich in een opvallende koopkracht. Retailketens rekenen hun vestiging in Oud-Beijerland zonder uitzondering tot de best verkopende.

 

6. Ideale infrastructuur, bereikbaarheid

Oud-Beijerland is goed en makkelijk bereikbaar. Parkeren is er gratis.

 

7. Bestedingen en huur

Dankzij uitgebreide horecavoorzieningen besteden bezoekers meer tijd in Oud-Beijerland. Ook de inkomens zijn gemiddeld hoger. Het resultaat: hogere winkelbestedingen. En in vergelijking met andere plaatsen zijn de huren relatief laag.

 

8. Optimale marketingondersteuning

Centrummanagement Oud-Beijerland is in het leven geroepen om de winkelfunctie te versterken. Niet alleen door strategisch mee te denken, maar vooral door de ontwikkeling en uitvoering van een goed marketingbeleid. Regionale campagnes op RTV Rijnmond, in het AD en lokale media en online werken continu aan bekendheid. Tweemaal per jaar geeft Oud-Beijerland een eigen magazine uit in een oplage van 75.000 exemplaren.